SERVEIS

Monòlegs

 

Ofereixco actuacions de diferent duració a diferents espais (bars, restaurants, teatres...) i per events (entregues de premis, sopars d'empresa, esdeveniments privats, etc.) en catalá (lo "meu" català més ben dit), castellà i anglès. També organitzo vetllades de monòlegs amb altres còmics.

Presentador / Mestre de cerimònies

 

Estic disponible per presentar tot tipus d'esdeveniments (bodes, entregues de premis, gales benèfiques, etc.) i també com a presentador d'altres còmics. Si no teniu parella, també m'agrade fer de celestino a lo Carlos Sobera.

Colaboracions

 

Gràcies a les meues titulacions en Economia i Direcció d'Empreses i com a Tècnic Superior d'Esports en la especialitat de Futbol, estic capacitat per realitzar colaboracions en prensa escrita, ràdio y televisió donant el meu punt de vista professional amb el meu particular toc humorístic. Però bueno, d'economia tampoc sóc cap crack si no, no seria pobre, i en quant al futbol... sóc de l'Espanyol (que cadascun es formi la seua opinió).

Curs Monogràfic: "Parlar en públic utilitzant l'humor"

 

Ofereixco un curs per aprendre les claus per parlar en públic utilitzant l'humor (com Santi Abascal), algo indispensable per qualsevol discurs o presentació. El curs està dirigit a jòvens, empreses i a qualsevol persona interesada. Es pot fer de manera presencial o de manera online. Estic fent un gran esforç per oferir-lo en format holograma, però encara no m'en surto.

Guionista

 

Estic capacitat per la escritura de guions per diferents mitjants (aquí potser m'estic flipant... Però si cola, cola).